Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Céges csapatépítő Drávatúra

Céges csapatépítő vízitúra a Dráván

Lehet, hogy 

 

A) Ön tudja hány főre, pontosan milyen programot szeretne. Pl. "Szeretnénk a Mura menti tavakon evezgetni egy napig és szeretnénk a Drávát is kipróbálni, legyen több, izgalmas, játékos, tanulságos csapatépítő gyakorlat, de a munkatársak ne érezzék, hogy ez valami erőltetett dolog.  Nem drága, de kulturált szállást szeretnénk 28 főre, akiből 23 hölgy". Mi pedig adjuk a testre szabott ajánlatot.

 

B) Ön csak annyit mond: szeretnénk vízitúrával összekötve csapatot építeni. Mire mi elkezdünk kérdezni. Mi cél? Mikor? Hova? Mehetünk a Dráva vidék eldugott részeire, ahol a program teljesítése igen komoly együttműködést, figyelmet, csapatmunkát igényel. Kalandozhatunk a Murán, lehet megoldani remek feladatokat Dráva menti helyszíneken. Megkérdezzük, kik a résztvevők? Életkor, fizikai állapot, evezési rutin? Csomagszállítás, logisztika, táborhelyek. Adjunk mindenre kiterjedő ajánlatot? Szervezzünk meg mindent? Szállásigény? Wellness? Lovaspanzió? Olcsóbb, de jó turista szállás? Sátor? Vegetáriánus étkezés vagy malacsütés, grillezés? Halászlé, bográcsgulyás vagy éppen sushi? Egyeztetünk és úgy lesz.

 

A csapatépítés sokkal több mint egy vízitúra, a csapatépítések kapcsán az alábbi linket ajánljuk figyelmébe.  http://www.mediacomm.hu/csapatepito_treningek/
Csapatépítésekre az ajánlatot akkreditált felnőttképző intézményként adjuk. A csapatépítő vízitúrákat olyan tréner vezeti, aki doktori disszertációját kompetenciafejlesztésből írta.

 

Ajánlat:
Ajánlatunkat és vállalási díjunkat az igényelt szállás, étkezés, szolgáltatáscsomag, időtartam, logisztika, létszám és az egyéb, így például felnőttképzésre, csapatépítésre vonatkozó igények alapján adjuk meg.