Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dráva vízitúra iskoláknak

www.vizitura.org-nagyon-aktiv-a-tarsasag.jpg Drávai kenus túrák iskoláknak!
Vízitúrák egyetemi csoportoknak, gimnáziumi osztályoknak.

 

 

A) Lehet, pontosan tudjátok mit szeretnétek, így "tollbamondjátok" az igényeket:  
"30-an jönnénk, X-edikétől Y-ig maradnánk, a két kísérő tanár vendégszobát kér, mi sátrazunk, kérünk reggelit és vacsorát, tábortűzes este közös főzéssel, bográcsolással."
Mi megtervezzük a legjobb túrát, küldjük a testre szabott ajánlatot, ha rendben, intézzük is (a Dráva esetén kötelező) engedélyeztetést.

Hívjon/hívjál (+36 209 342 760) vagy küldj(ön) e-mailt! (drava_vizitura@yahoo.com).

 

B) A másik lehetőség, hogy az osztály, mondjuk 28 fővel részt vesz egy már engedélyeztetett Dráva - vagy ha van kezdő a csapatban - akkor Mura + Dráva vízitúrán. Ezen kenutúráinkat gondos tervezéssel, minden részletre figyelő optimalizálással fejlesztgettük a lehetséges tökélyre.
Hívjon/hívjál (+36 209 342 760) vagy küldj(ön) e-mailt! (drava_vizitura@yahoo.com).


 

C)  Végül az is egy lehetőség, ha még nem kiforrott az elképzelés, ha még a tervező fázisban vagytok, hogy csak annyit mondtok: "szeretnénk vízitúrázni és a Dráván még nem voltunk". Mi elkezdünk kérdezni: "Mikor? Hova? Kik a résztvevők? Életkor, fizikum, evezési rutin? Mennyit evezzünk? Vonattal vagy busszal vagy autóval jöttök? Csomagszállítás, logisztika, táborhelyek? Saját magatok intézitek a szállást? Ha tőlünk kéritek a szállást is, mi a szállásigény? Sátor, vendégház, panzió, wellness hotel? Adjunk mindenre kiterjedő ajánlatot? Szervezzünk meg mindent? Étkezés? Vegetáriánus  vagy éppen ellenkezőleg malacsütés, grillezés, halászlé vagy a kettő között?..." 
Mindent részletesen egyeztetünk és úgy lesz.

Hívjon/hívjál (+36 209 342 760) vagy küldj(ön) e-mailt! (drava_vizitura@yahoo.com).