Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dráva vízitúrák baráti társaságoknak

Dráva és Mura+Dráva kenutúrák baráti társaságoknak!


sok-kenu-hosszukas-kep.jpgA) Lehet, hogy pontosan tudjátok mit szeretnétek, így könnyen "tollbamondjátok" az igényeket:  
"Zártkörű vízitúrát kérünk, ekkor és ekkor, összesen 11-en vagyunk. Jó lenne egy nulladik nap, amikor elmennénk bringázni, az utolsó nap már nem akarunk vízre szállni, hogy hamar haza lehessen érni, de ebédig még egy evezést szeretnénk. A csapatból egy pár vendégházas szobát kér, mi többiek meg sátrazunk. Kérjük a reggeliket és vacsorát, de mindannyian vegetáriánusok vagyunk" Ha ezt kéritek, ez lesz.  

Hívjon/hívjál (+36 209 342 760) vagy küldj(ön) e-mailt! (drava_vizitura@yahoo.com).

 


B) A másik lehetőség, hogy a kisebb baráti társaság másokkal együtt vesz részt az előre meghirdetett időpontokban induló turnusaink valamelyikén. Ezen vízitúrákon is több szállás, étkezés és utazási opcióban lehet választani. A kenus túrákat gondos tervezéssel, minden részletre figyelő optimalizálással fejlesztgettük a lehetséges tökélyre.

Hívjon/hívjál (+36 209 342 760) vagy küldj(ön) e-mailt! (drava_vizitura@yahoo.com).

 

C)  Végül az is egy lehetőség, hogy még nem kiforrott az elképzelés, még csak tervező fázisban vagytok, így csak annyit mondtok: "szeretnénk vízitúrázni". Mi elkezdünk kérdezni. Mikor? Honnan hova, mekkora távot? Kik a résztvevők? Életkor, fizikum, evezési rutin? Mennyit evezzünk? Vonattal vagy busszal vagy autóval jöttök? Csomagszállítás, logisztika, táborhelyek? Saját magatok intézitek a szállást? Ha tőlünk kéritek a szállást is, mi a szállásigény? Sátor, vendégház, panzió, wellness hotel? Adjunk mindenre kiterjedő ajánlatot? Szervezzünk meg mindent? Étkezés? Vegetáriánus  vagy éppen ellenkezőleg malacsütés, grillezés, halászlé vagy a kettő között? Mindent részletesen egyeztetünk és úgy lesz. Hívjon/hívjál (+36 209 342 760) vagy küldj(ön) e-mailt! (drava_vizitura@yahoo.com).